vrijdag 27 juli 2012

Viva Las Vegas

De afgelopen twee dagen in Fabulous Las Vegas doorgebracht. Helemaal gek deze stad. Van ongelooflijke rijkdom tot vreselijk zwerversbestaan na alles te hebben vergokt.
Gisterenavond naar een dinnershow geweest. We kwamen een half uur te laat doordat we onze horloges niet goed hadden bijgesteld op de pacific time. Normaal is de pacific time een uur vroeger dan de central mountain time waar we vandaan kwamen, behalve in de zomer dus. Vandaag nog een paar uur aan het zwembad, de stad in om te kijken naar een adidas tennispakje voor ons talentvolle buurmeisje (er is hier namelijk een adidas megashop) en kijken naar de show van Treasure Island. Daarna ergens eten (het zal wel een hamburgertent worden want Quinten mag vanavond kiezen). Morgen naar LA. Oh ja vannacht ging het alarm af in het hotel (5 uur 's-nachts), blijkbaar niet ernstig genoeg want er werd gezegd dat we weer rustig konden gaan slapen of gokken. Later de foto's.

donderdag 26 juli 2012

Foto's Grand Canyon




















Grand Canyon

Na 10 jaar zijn we weer terug bij de GRAND CANYON (Arizona). Om bij het hotel te komen reden we langs de Grand Canyon. Ondanks de donkere wolken en de regen zijn we toch bij het eerste uitzichtpunt gestopt. Wonderbaarlijk wat we zagen; wat een diepte en wat een kleuren..... Vanwege de kou en nattigheid wilden de kinderen naar het hotel om te zwemmen. Vlak voor het hotel nog herten en rendieren gezien die zich lieten fotograferen. In de nacht veel onweer gehad en ook de volgende ochtend regende het nog flink. Eind van de ochtend toch het park ingegaan. Omdat de westkant van de Canyon alleen met een bus toegankelijk is hebben we daarvoor gekozen. Inmiddels ging de zon weer schijnen. Prachtige vergezichten vastgelegd. Eind van de middag de oostkant van de Canyon met de auto bekeken. Ook een aantal condors zien vliegen en vastgelegd!! Een superdag gehad. Programma morgen: via de Hooverdam naar Las Vegas (Nevada).

Foto's Page




Horseshoe Bend















Op de weg terug bleef de concurent steken.

woensdag 25 juli 2012

Page

Gisteren dus via Page naar de Grand Canyon gereden. In Page zijn 3 attracties: Lake Powel, Horseshoe Bend en Antelope Canyon. Bij Horseshoe Bend heeft de Colorado rivier een Canyon uitgesleten in de vorm van een hoefijzer. De diepte is een kilometer recht naar beneden en met mijn (John) hoogtevrees was dat, ondanks het prachtige gezicht geen pretje. Ik kon niet meer dan 5 seconden bij de rand staan. Margje echter had nergens last van en stond gewoon een paar centimeter van de afgrond met anderen te praten.
Daarna met een 4x4 via een rivierbed naar Antelope Canyon gereden. Antelope Canyon is een heel erg nauwe kloof uitgesleten door water. De zandstenen muren hebben prachtige kleuren en vormen.


Vanwege de slechte internetverbinding komen de foto;s morgen.


See Ya

dinsdag 24 juli 2012

Vanavond een update van Page en de Grand Canyon

Vanavond weer een update. We zijn nu bij de Grand Canyon (GC) en zien iets wat we al sinds Houston niet meer hebben gezien: REGEN. We zijn gisteren via Page naar de GC gereden en hebben daar de Horseshoe Bend en de Antelope Canyon bekeken. Maar daarover meer vanavond. Het internet is ongelooflijk traag in het hotel. Het uploaden duurt letterlijk uren.

See Ya

Monument Valley

Gisteren vanuit Holbrook naar Monument Valley gereden. De weg er naar toe was al mooi, maar het hotel (The View Hotel) was geweldig en daarna het uitzicht adembenemend. We hebben gelijk met onze eigen auto een off road rit gemaakt door de vallei. Zie de foto's: