zaterdag 26 juli 2014

Vanavond naar hardrock café

Quinten mag vanavond kiezen waar we gaan eten. Het wordt het hardrock café. Yummie.

World of Coca-Cola

De tweede bezichtigen van vandaag was the World of Coca-Cola. En ja alle 60 soorten geprobeerd.








vrijdag 25 juli 2014

dr. Martin Luther King historic district

Vandaag twee dingen bekeken; the World of Coca-Cola en Martin Luther King historic district. Deze laatste bezochten we vanochtend en dat was zeer indrukwekkend. Als blanke sta je daar toch met plaatsvervangende schaamte te kijken. Overigens leek het wel of elke african-american familie daar zijn jaarlijkse reünie hield.  En er zijn hier flinke Amerikanen hoor. Later daar ook een foto van. Was wel een grote man hoor,veel respect

Muurschildering van de match op Washington

Vreselijke beschamend taferelen. Kids snapten hier niets van en Isis werd er zelfs een beetje misselijk van. Quinten wilde de KKK leden gelijk in elkaar slaan.

Geboorteplaats van MLK Jr.

Tombe van MLK Jr.

Muurschildering in 'zijn' Evenzeer Baptist Churchill.

Atlanta

Ons hotel is echt gigantisch. Nog niet eerder zoiets gezien. Het is vandaag ook al gelijk lekker warm: 35gr. Het is nu 17:30 uur en we genieten van het zwembad. 
Pool 

Liften vanuit lobby 

Concrete jungle vanuit hotelkamer 

Zicht op lobby vauit hotelkamer (18e verdieping) 

Aankomst in the US

Na een voorspoedige vlucht naar Washington, liepen we ruim 3 uur vertraging op naar Atlanta vanwege storm boven het vliegveld van Atlanta. In totaal heeft de reis 23 uur geduurd.  We zijn nu in een megahotel in Atlanta. We hebben net heerlijk ontbeten bij de corner baker.